Flexus Consulting

Flexus Consulting

                                                                                           

MunkatársainkMunkáink végrehajtására olyan független, tapasztalt szakértői csapatot állítottunk össze , amely alapos elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkezik a maga szakterületén. A közvetlen feladatokon túl szakértőink figyelmet fordítanak a bevezetésben rejlő működési- és biztonsági kockázati tényezőkre is. Csapatunk tagjai papír alapú és elektronikus dokumentumkezelés, tartalomkezelés, rendszerszervező-, folyamatszervező-, IT-, operációs vezetői, és rendszerfejlesztői tapasztalattal rendelkeznek.

Ez a gárda nem csupán szakképzett erőforrást képvisel a napi munkán felüli feladatok megoldására, hanem bevált folyamat-, illetve innovatív technológiai megoldások kialakítására is képes. Munkatársaink egyedülálló szaktudással rendelkeznek, a piac egyetlen rendszerektől és szállítóktól független, az egész szakmai által elismert szakemberei, akik évtizedes gyakorlattal rendelkeznek.

Kiváló kommunikációs és prezentációs képességgel rendelkező szaktanácsadóink magas fokú empátiával rendelkeznek az Ügyfeleink igényeivel, problémáival szemben és több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkeznek workshopok, interjúk lebonyolításában, dokumentumkezelő, tartalomkezelő rendszerek, irattároló és fizikai iratkezelő szolgáltató cég kiválasztásában és a projekt végrehajtásának menedzselésében.