Flexus Consulting

Flexus Consulting

                                                                                           

PályáztatásIT rendszerek szállító független beszerzése

Egy szakspecifikus pályázat megírásához valamint a pályáztatás teljes folyamatában erőforrásokat kell biztosítani a belső vállalati igények felmérésére, megoldások megfogalmazására, a pályázati igények megfogalmazására, a pályázat műszaki részének kidolgozására, és a beérkezett pályázatok kiértékelésére. A belső szakértői csapat munkáját igazoltan megkönnyíti és szakmailag védelmezi, de akár helyettesítheti is egy külső szaktanácsadó bevonása.

Jellemző, hogy egy pályázati felhívásban, ajánlatkérésben irreális és helytelen célkitűzések jelennek meg, ezen felül sok esetben veszélyt jelenthet, hogy nem megfelelő a vezetői elkötelezettség és esetlegesen magas a belső ellenállás. Ezért válhat szükségessé egy olyan szakcég, aki megbízhatóan menedzseli a változáskezelést, a szállítókat az eredeti célokon tartja, és odafigyel, hogy a költségek ne szabadulhassanak el.

Cégünk kivételes és egyedülálló piaci és szakmai ismerettel rendelkezik, így az EDMS / ECM piacot, a dokumentumkezelési szolgáltatókat, a beszerzés tárgyát képező termékeket / szolgáltatásokat analizálva nyújt tanácsot, szakértelmet, és az Önök problémájára nyújtó megoldást.

Segítséget nyújtunk a pályázat szakmai részének kidolgozásában, majd a pályázatok beérkezését követően teljes függetlenség mellett biztosítjuk a szállító kiválasztásában a folyamatos szaktanácsadást, valamint a folyamatos stratégiai segítségnyújtást